Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ranskaa matkailijoille (verkkokurssi)

keskiviikko 9.9. - keskiviikko 2.12.

Ranskan lipun väreissä Eiffel-torni, ilmapalloja, viirejä, sydän yms.

Aivan alkeista lähtevä etäkurssi Ranskaan aikoville tai muuten vain ranskan kielestä kiinnostuneille. Harjoitellaan tervehdyksiä, kahvilassa tilaamista ja muita tavallisimpia matkalla Ranskassa tarvittavia sanoja ja sanontoja. Lisätietoa netissä. Kurssimaksua on alennettu opintoseteliavustuksella.

Kurssilaiset tapaavat opettajan etänä kerran viikossa ilmaisen Teams -videoneuvotteluohjelman välityksellä. Lisäksi opiskelijat saavat kurssin ajaksi käyttöönsä verkkosivuston, jonka avulla voi halutessaan opiskella ja harjoitella ranskan kieltä itsenäisesti videotapaamisten välillä.

Päivä ja kello: Ke: 18.45 – 19.45
Syyslukukausi: 9.9.2020 – 2.12.2020 (16 oppituntia)
Kurssimaksu: 21,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 27.8.2020 9:30

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
keskiviikko 2.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/pori/course.php?l=fi&t=12223

Järjestäjä

Porin seudun kansalaisopisto
Puhelin:
02 621 5963
Sähköposti:
kansalaisopisto@pori.fi
Kotisivu:
https://www.pori.fi/kansalaisopisto
Skip to content