Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ranska A1-A2 Kertausta tai matkailuteemoja verkossa (verkkokurssi)

14.1.2021 - 11.3.2021

Ranskan lipun väreissä Eiffel-torni, ilmapalloja, viirejä, sydän yms.
Toiveissa opiskella ranskaa haluamanasi ajankohtana? Voit valita kertaus- tai matkailulinjan.
Kertauslinjalla kerrataan kielen perusteita ja mm. käytännön tilanteita. Matkailulinjalla opit matkailufraaseja ja tutustut ranskalaiseen kulttuuriin.

Kurssin sivuille tulee viikoittain opiskeluohjelma ja palautettavan soveltamistehtävän aihe; opettaja antaa tekstistäsi lyhyesti kommentteja sähköpostitse.

Kurssi sopii myös syksyn verkkokurssin käyneille, sillä jatko-opiskelijoille tarjotaan eri opintopolku. Huom! Kun ilmoittaudut kurssille, ilmoita myös sähköpostiosoitteesi. Saat kirjautumisohjeet kurssialustalle (WordPress -blogi) ja muuta kurssitietoa sähköpostitse.

Kurssimaksu: 31 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
14.1.2021
Loppuu:
11.3.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E210689

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content