Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Puolalainen yhteiskunta (verkkoluento)

maanantai 16.11.

Teatteriyleisö kuvattuna takaa päin salissa, jossa esirippu on kiinni.

Luennon aiheena on ensisijaisesti nykyaikainen Puola, sen yhteiskunta ja kulttuuri. Luennolla vertaillaan myös Suomen ja Puolan yhteiskuntien välisiä sosiaalisia ja kulttuurisia eroja, kuten valtaetäisyyttä, individualismia vs. kollektivismia, maskuliinisuutta vs. feminiinisyyttä, epävarmuuden välttämistä sekä lyhyen vs. pitkäntähtäimen orientaatiota (Hofstede). Lisäksi luennolla käsitellään rajanylittävää kulttuuriyhteistyötä kahden maan välillä. Luento on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kouvolan kansalaisopiston luennot ovat kaikille avoimia ja yleensä maksuttomia. Niihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Luentoja voi seurata myös internetin välityksellä osoitteessa http://kouvola.adobeconnect.com/kansalaisopisto. Verkkoluentosaliin mahtuu 100 osallistujaa.

Kirjautuminen on helppoa. Avaa linkki. Kirjaudu nimelläsi vieraana (Enter as a Guest) ja paina Enter Room. Odota luennon alkua. Kansalaisopiston luentotila avautuu puoli tuntia ennen varsinaisen luennon alkua.

ma 16.11 klo 17.30–19.00

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
maanantai 16.11.
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.kouvolankansalaisopisto.fi/opiston-tapahtumat/

Järjestäjä

Kouvolan kansalaisopisto
Puhelin:
020 615 4116
Sähköposti:
kansalaisopisto@kouvola.fi
Kotisivu:
https://www.kouvolankansalaisopisto.fi/
Skip to content