Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Provencen ruoka ja viini (verkkokurssi)

lauantai 19.9.

Ranskan lipun väreissä Eiffel-torni, ilmapalloja, viirejä, sydän yms.

Lähde ruoka- ja viinimatkalle hienostuneeseen Provenceen omasta kotikeittiöstäsi käsin!

Provencen ruoka ja viini- verkkokurssilla tehdään makumatka Ranskan Provenceen omassa kotikeittiössä. Kurssi toteutetaan liveopetuksen keinoin verkossa ja illan aikana valmistetaan herkkuillallinen sekä maistellaan paikallisia viinejä. Bienvenue!

Liveopetus järjestetään collaborate-verkkohuoneessa. Osallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kotikeittiön työvälineet. Tarkemmat ohjeet saat kolme päivää ennen kurssin alkua s-postilla.  Hanki ruokatarvikkeet ja juomat sekä tutustu resepteihin etukäteen. Ruokatarvikkeet maksavat noin 30 € ja viinit 25-30 €.

Päivä ja kellonaika: La 19.09.2020 klo 16:00 – 18:30

Kurssimaksu: 14 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 19.9.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E202580

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content