Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Power+Body (verkkokurssi)

keskiviikko 2.9. klo 08:00 - keskiviikko 25.11. klo 17:00

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Vauhdikasta ja tehokasta ryhmäliikuntaa lihaskestävyyden ja aerobisen kunnon kehittämiseksi. Tunti on parhaimmillaan erittäin tehokas ja sykettä voimakkaasti nostava, mutta jokainen voi tehdä halutessaan hiukan kevyemmän jumpan tekemällä liikkeet ilman hyppyjä ja hidastamalla tahtia.

Tunti koostuu alkulämmittelystä sekä sen jälkeen askelluksista (voi tehdä hyppien tai askeltaen oman kunnon mukaisesti) sekä lihaskuntoharjoituksista intervallimaisesti. Lopuksi lyhyet venyttelyt. Varaa tunnille mukaan oma lisäpaino (käsipainot, kahvakuula tai levypaino) sekä jumppamatto.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 19.00 – 20.00

Kurssimaksu: 29 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 2.9. klo 08:00
Loppuu:
keskiviikko 25.11. klo 17:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/nurmijarvi/course.php?l=fi&t=11044

Järjestäjä

Nurmijärven Opisto
Puhelin:
040 938 1007
Sähköposti:
toimisto@nurmijarvenopisto.fi
Kotisivu:
https://nurmijarvenopisto.fi/
Skip to content