Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Portugalin alkeiden jatkokurssi etäopiskeluna taso A1 (verkkokurssi)

tiistai 8.9. - tiistai 24.11.

Oranssilla taustalla kielten nimiä.
Kurssi sinulle, joka olet opiskellut hieman portugalin alkeita, ja nyt haluaisit jatkaa! Portugalin portugaliin keskittyvällä alkeisjatkokurssilla teemoina on mm. itsestä ja sukulaisista kertominen. Kieliopissa keskitymme verbitaivutuksiin (eri olla-verbit, ter-verbi) ja omistuspronomineihin. Kurssi koostuu viikoittaisista 60 minuutin pituisista etätunneista sekä omalla ajalla tehtävistä tehtävistä ja opettajan lähettämistä videoista. Tehtävät tarkastetaan seuraavalla etätunnilla. Lisätietoa www.ilmon

Viikoittainen etätunti pidetään tiistaisin klo 17.00-18.00 Zoom-järjestelmän kautta. Opettajan lähettämät tehtävät tarkastetaan seuraavalla tunnilla yhdessä.

Välineet: Opiskeijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.
Oppimateriaali: Tudo bem? Portugalin alkeiskurssi, alkaen kpl 4 (kaikki painokset käy)
Päivä ja aika: Ti klo 17:00 – 18:30 (12 krt, 24 t)
Kurssimaksu: 52 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
tiistai 8.9.
Loppuu:
tiistai 24.11.
kurssi/luentoluokat:
,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201831

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content