Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Poronkoipien parkitus turkistöitä varten Facebook-kurssi (verkkokurssi)

perjantai 27.11. - sunnuntai 29.11.

Poro syö ruohoa.

Kurssilla opettaja näyttää kuinka säilötyt poronkoipinahat parkitaan ja käsitellään niin, että ne säilyvät varastoituina tai ovat valmiina ommeltavaksi saman tien. Työskentelyä esitellään kuvin ja videoin ryhmässä.

Jos opiskelija parkitsee kurssilla myös itse, tarvitsee hän säilöttyjä poronkoipinahkoja. Nutukkaisiintarvitaan 1-2 poron koivet. Ei ole väliä onko koivet suolattuja vai kuivattuja, molempia voi käyttää. Parkituksessa tarvitaan pajuparkkia.  Keittomahdollisuus parkinkeittämiseen ja pesuhuone muuhun työskentelyyn. Rasvaukseen Ensul AM90 (mm. Kemin nahkatarvike myy), ja nutukaskoipiin pieni loraus tervaa on hyväksi. Työvälineitä näskäyspukki tai laudanpätkä, näskäykseen käy jiekiö tai jos ei ole niin puukko, lisäksi iso ämpäri tai muu vastaava. Suojavaatteet.

Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun facebook-ryhmään, jossa opetus tapahtuu.

Päivä ja kellonaika: Pe klo 18.00 – 20.00 La ja su klo 10.00 – 15.00, yhteensä 3 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 23 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
perjantai 27.11.
Loppuu:
sunnuntai 29.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/revontuliopisto/course.php?l=fi&t=12426

Järjestäjä

Revontuli-Opisto
Puhelin:
0400 356 433 / 0400 356 435
Sähköposti:
revontuliopisto@revontuliopisto.fi
Kotisivu:
https://www.revontuliopisto.fi/
Skip to content