Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pop&jazz -laulun eri tyylit (verkkokurssi)

tiistai 8.9. - tiistai 1.12.

Piirretty mies laulaa.

Kurssi on suunnattu kaikille äänenkäytöstä, laulutekniikasta sekä erilaisten äänenkäyttötapojen oppimisesta kiinnostuneille. Kurssi tarjoaa työkaluja oman laulamisen, äänenmuodostuksen ja laulutekniikan kehittämiseen. Käymme läpi useita rytmimusiikin tyylilajeja ja niille ominaisia lauluäänen käyttötapoja. Tavoitteena on saada tuntumaa siihen, miten eri tavoin ääntä voi käyttää ja millainen äänenkäyttö on eri musiikkityyleille ominaista. Osallistua voit omista lähtökohdistasi käsin, olet sitten aloittelija tai osaavampi laulaja.

Opetus on etäopetusta ja tapahtuu sekä verkkotapaamisten että etätehtävien muodossa. Verkkotapaamisissa käymme läpi laulun ja musiikkityylien teoriaa ja teemme erilaisia lauluharjoituksia. Etätehtävissä syvennytään itsenäisesti läpikäytyihin asioihin ja harjoitetaan teknisiä ja tyylillisiä asioita omassa laulussa mm. videotehtävien muodossa. Näitä tehtäviä käydään myös läpi verkkotapaamisissa.

Kurssin aikana kuunnellaan myös erilaisten tyylien ja äänenkäyttötapojen esimerkkejä ja kartutetaan omaa ohjelmistoa annetuilla ja vapaavalintaisilla kappaleilla.

Päivä ja kellonaika: Ti klo 17:30 – 19:45 (8 krt, 24 t)

Kurssimaksu: 51 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 8.9.
Loppuu:
tiistai 1.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201627

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content