Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Pohjois-Espanjalaista ruokaa ja viiniä (verkkokurssi)

lauantai 10.10.

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Lähde ruoka- ja viinimatkalle rustiikkiseen Pohjois-Espanjaan omasta kotikeittiöstäsi käsin!

Pohjois-Espanja on kuuluisa pehmeistä punaviineistään sekä raaka-aineena on perinteisesti käytetty lammasta ja tietysti juustoa ja kasviksia. Kurssi toteutetaan liveopetuksen keinoin verkossa ja illan aikana valmistetaan runsas tapastarjotin paikallisista raaka-aineista sekä maistellaan viinejä. Kurssille voi osallistua helposti useampikin henkilö samassa osoitteessa. Bienvenido!

Osallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kotikeittiön työvälineet, viinilasit.

Tarkemmat ohjeet saat viisi päivää ennen kurssin alkua s-postilla. Hanki ruokatarvikkeet ja juomat sekä tutustu resepteihin etukäteen. Ruokatarvikkeet maksavat noin 30€ sekä viinit 20-30€.

Päivä ja kellonaika: La 10.10.2020 klo 16:00 – 18:30

Kurssimaksu: 14 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Päivämäärä:
lauantai 10.10.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E202581

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content