Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pilates senioreille, taso 1A, verkko-opetus (verkkokurssi)

perjantai 4.9. - perjantai 4.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.
Hyvä ryhti ja vahva keskivartalo Pilates-harjoittelun avulla!
Pilates on 1900-luvun alussa kehitetty kehonhallintamenetelmä, jossa on kuusi keskeistä periaatetta, jotka vahvistavat, parantavat ja tehostavat työskentelyn laatua. Periaatteet ovat hengitys, keskittyminen, kontrolli, keskusta, tarkkuus ja virtaavuus. Periaatteita noudattamalla saadaan harjoittelusta paras mahdollinen hyöty. Harjoitteet vahvistavat vartalon syviä lihaksia, parantavat ryhtiä, kehittävät liikkuvuutta, tehostavat hengitystä ja opettavat liikkumaan fysiologisesti oikein. Kurssilla ei tarvita ennakko-osaamista.

Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo ja sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa kokemusta lajista.

Väline:Oppimisalustana käytetään Blackboard Collaboratea. Pääset mukaan kurssille linkin kautta, joka lähetetään spostiisi ennen kurssin alkua. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Liikunnan verkko-opetuksessa tarvitset tilaa liikkumiseen, jumppamaton kehonhuoltotunneille ja kurssin mukaan mahdollisesti muita välineitä. Opettaja tiedottaa lisää. Liity ajoissa istuntoon, niin että opetustuokio pääsee alkamaan sovittuna aikana.
Päivä ja kellonaika: Ke klo 12:45 – 13:45, yhteensä 13 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 32 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
perjantai 4.9.
Loppuu:
perjantai 4.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203057

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content