Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pilates senioreille, taso 1 A, verkko-opetus (verkkokurssi)

tiistai 15.9. - tiistai 8.12.

Neljä henkilöä venyttelee seisten joogatunnilla ohjaajan avustamana.
Liiku turvallisesti ja vahvista toimintakykyäsi pilates-harjoittelun avulla!
Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka harjoitteet vahvistavat vartalon syviä lihaksia, parantavat ryhtiä, kehittävät liikkuvuutta, tehostavat hengitystä ja opettavat liikkumaan fysiologisesti oikein. Ennakko-osaamista ei tarvita.

Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa osaamista.

 Oppimisalustana käytetään Blackboard Collaboratea. Pääset mukaan kurssille linkin kautta, joka lähetetään spostiisi ennen kurssin alkua. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Liikunnan verkko-opetuksessa tarvitset tilaa liikkumiseen, jumppamaton kehonhuoltotunneille ja kurssin mukaan mahdollisesti muita välineitä. Opettaja tiedottaa lisää. Liity ajoissa istuntoon, niin että opetustuokio pääsee alkamaan sovittuna aikana.
Lisätiedot: Jos ilmoittaudut mukaan 12. 9 jälkeen, niin ota yhteyttä tyovaenopisto.liikunta@omnia.fi .
Päivä ja kellonaika: Ti klo 13:00 – 14:00, yhteensä 12 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 31 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 15.9.
Loppuu:
tiistai 8.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203362
Skip to content