Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pieni teatterikurssi (verkkokurssi)

maanantai 7.9. - maanantai 9.11.

Teatteriyleisö kuvattuna takaa päin salissa, jossa esirippu on kiinni.

Kurssi sinulle, jota näytteleminen houkuttaa ja jännittää yhtä aikaa!

Kurssi sinulle, joka haluaisit kokeilla näyttelemistä ja erilaisia rooleja ilman suurta sitoutumista! Kurssilla harjoitellaan useasta eri näytelmästä valittuja kohtauksia, niin että osallistujat voivat kokeilla monenlaisten roolihahmojen esittämistä. Teemme ääni- ja virittäytymisharjoituksia, tutkimme kehonkielen vaikutusta ilmaisuun, kokeilemme tyylin, äänen ja puherytmin muuntuvaisuutta, löydämme rekvisiitan suomia mahdollisuuksia ja ihastelemme itse kunkin mielikuvituksen lentoa. Kurssi sopii kaikille näyttelemisestä, esiintymisestä ja nettiryhmässä harjoittelemisesta kiinnostuneille. Jos kurssilaiset haluavat, kokoamme lopuksi pienen esityksen esitettäväksi Zoomissa kavereille. Kurssi toteutetaan Zoom -sovellusta käyttäen. Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Oppimateriaali: Opettajalla on tarjolla näytelmäkatkelmia harjoitteluun ja omiakin toiveita voi kertoa. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on internet, kamera ja mikrofoni.

Ensimmäisellä kerralla mukaan: Kärsivällisyyttä Zoomiin liittymisessä. Saat linkin Zoomiin sähköpostilla ja mahdollisia neuvoja puhelimitse.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 17:30 – 20:45, 9 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 54 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
maanantai 9.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203156

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content