Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

PhysioPilates – tallennekurssi (verkkokurssi)

31.8.2020 - 19.4.2021

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. PhysioPilates tunnilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.

Tunnin pohjana on Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä yhdistettynä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelin harjoittelusta. Tämä kurssi täydentää lähiopetusta ja soveltuu parhaiten asiakkaille, joilla on jo aikaisempaa kokemusta Pilates – harjoittelusta.

Kurssi toteutuu etäopetuksena. Linkki 60 min kestävään tallenteeseen lähetetään sähköpostitse maanantaisin ja niiden katsomiseen tarvitset esim älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin. Ensimmäisen viikon (36) tallenne lähetetään viikolla 37. Tallenteita voi hyödyntää koko kurssin ajan. Muistathan kuitenkin, että tallenteiden jakaminen, kopiointi tai julkaiseminen on ehdottomasti kiellettyä ilman opettajan lupaa.

Tarkistathan ilmoittautumisen yhteydessä, että sähköpostisi on kirjoitettu oikein. Kurssin aikana opettajalta voi kysyä tarvittaessa henkilökohtaista neuvontaa sähköpostin kautta. Kurssin opettajana toimii työfysioterapeutti, terveystieteiden maisteri ja -opettaja, jolla on yli 30-vuoden työkokemus ryhmäliikunnan ja 6 – vuoden työkokemus PhysioPilates-tuntien ohjaamisesta.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 20.00 – 21.00

Kurssimaksu: 73 €

Erämaksumahdollisuudet:
Lukukausierät:
Syksy: 36,50 €
Kevät: 36,50 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 31.8.
Loppuu:
19.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/hamina/course.php?l=fi&t=930

Järjestäjä

Haminan kansalaisopisto
Puhelin:
040 199 1234
Kotisivu:
https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/haminankansalaisopisto/
Skip to content