Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Parsi ja paikkaa, huoltoa neuleille -etäkurssi (verkkokurssi)

15.1.2021 - 19.2.2021

Villalankakerä ja keskeneräinen villasukka.

Käydään läpi erilaisia tapoja paikata, parsia ja korjata rikki menneitä neuleita ja sukkia, sekä miten pidentää niiden käyttöikää. Eli siis parsitaan eri tavoin, kokeillaan paksuntamista silmukoimalla, vaatteen tai sukan osien purkamista ja uudelleen neulomista, sekä muita erilaisia paikkaustapoja. Testataan myös erilaisia nukanpoistajia ja tapoja pitää neule hyvänä ystävänä pitkään käytössä.

Tarvitset – rikki mennyt neule tai villasukat (4-10 kpl) – tai muu villainen tuote jota haluat huoltaa – tylppäkärkinen parsinneula – villalalankaa www.kasityökekkerit.fi

Päivä ja kello: Pe: 17.00 – 18.30, yhteensä 6 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 44 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
15.1.2021
Loppuu:
19.2.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/vanajavesi/course.php?l=fi&t=16442

Järjestäjä

Vanajaveden Opisto
Skip to content