Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Palaudu synnytyksestä, eroon erkaumasta (verkkokurssi)

maanantai 7.9. - sunnuntai 15.11.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Verkkokurssilla palaudutaan synnytyksestä rauhalliseen tahtiin. Opettelemme aktivoimaan lantionpohjanlihaksia oikein ja vahvistamme kehon syviä tukilihaksia. Kurssi etenee progressiivisesti ja haastavimpia liikkeitä tehdään vasta sitten kun keho on siihen valmis. Edesautamme vatsalihasten erkauman palautumista ja avaamme kehon jumitiloja. Kurssi sopii vasta synnyttäneille tai äideille, joIlla synnytyksestä kulunut jo jonkin verran aikaa ja epäilee lantionpohjan heikkoutta tai vatsalihasten erkaumaa.

Verkkokurssi koostuu kymmenestä harjoitusviikosta, johon kuuluu live-harjoitus ohjaajan johdolla kurssin alussa, puolivälissä ja lopussa. Verkkokurssi etenee viikottain treenivideoiden ja etäohjauksen avulla. Verkkokurssille osallistuminen ei edellytä livelähetykseen osallistumista, liveistä jää myös kurssilaisille tallenne, mutta liven aikana pystyt kysymään ohjaajalta neuvoja ja esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Verkkokurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä, johon tarvitaan henkilökohtainen käyttäjätunnus. Kurssin toteutuessa Pirkan opisto lähettää osallistujille tarkemmat osallistumisohjeet 1 viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Kurssin live-tuokioiden aikataulu: tiistaina 8.9. klo 10-11, tiistaina 6.10. klo 10-11 ja tiistaina 10.11. klo 10-11. Live-tuokioita pääset seuraamaan myös jälkeenpäin, sillä tuokioista jää tallenne kurssilaisten käyttöön. Kurssin materiaalit ovat käytettävissäsi syyslukukauden 2020 loppuun saakka. Kurssilla ei ole syyslomataukoa.

Ilmoittautuminen alkaa opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla 10.8.2020 9:00- 

Kurssimaksu: 64 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
sunnuntai 15.11.
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/pirkanopisto/course.php?l=fi&t=16965

Järjestäjä

Pirkan opisto
Puhelin:
03 5652 2500
Sähköposti:
pirkanopisto@nokiankaupunki.fi
Kotisivu:
https://www.pirkanopisto.fi/
Skip to content