Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Päiväpilates (verkkokurssi)

maanantai 12.10. - maanantai 7.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Tervetuloa mukaan pilatestunnille. Livetunnille voit osallistua joka maanantain klo 13.00-14.00 tai tehdä harjoituksen milloin sinulle parhaiten sopii, jokainen tunti tallennetaan ja on kurssilaisten käytettävissä 14.12.2020 saakka.

Tällä tunnilla keskitytään hengityksen ja liikkeen yhdistämiseen. Pilatesliikkeet vahvistavat erityisesti selkä-, vatsa- ja lantion alueen lihaksia. Liikkeet parantavat kehon hallintaa ja kannattelevuutta. Tunti on ilman musiikkia tehtävä rauhallinen kokonaisuus. Tunnit pidetään Teams-live ohjelman kautta. Ennen ensimmäistä kertaa saat sähköpostiisi ohjeet, kuinka toimia. Jotta pääset tunneille saat joka kerta viimeistään tuntia ennen tunnin alkua linkin sähköpostiisi, jolla pääset osallistumaan. Kotioloissa jumpatessa kiinnitä huomiota turvallisuuteen, joten varaa riittävästi tilaa.

Päivä ja kellonaika: Ma: 13.00 – 14.00, yhteensä 8 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 37 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 12.10.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/course.php?l=fi&t=14699

Järjestäjä

Vuolle Opisto
Puhelin:
08 555 4060
Sähköposti:
opisto@vuolleoulu.fi
Kotisivu:
https://vuolleoulu.fi/opisto/
Skip to content