Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Opi ottamaan vielä parempia valokuvia (verkkokurssi)

tiistai 13.10. - tiistai 10.11.

Lähikuva järjestelmäkamerasta.

Opetellaan lisää erilaisia keinoja parantaaksesi omaa valokuvaustasi. Opettelemme muun muassa lisää erilaisia valokuvan sommittelun keinoja, tutkimme kohteen valinnan merkitystä kuvaan ja opettelemme ohjaamaan katsetta kuvassa. Pohdimme myös näkökulman merkitystä valokuvaan. Kurssi on avoin kaikille kuvaajille, oli kamerasi sitten puhelin tai järjestelmäkamera. Kurssi ei vaadi ennalta osaamista, vaan on tarkoitettu kaikentasoisille kuvaajille.

Ennen ensimmäistä tapaamiskertaa valitse yksi ottamasi valokuva, jonka olet valmis esittelemään myös muille kurssilaisille. Lähetä valitsemasi kuva opettajalle sähköpostitse. Joka kerralla käymme läpi oppilaiden ottamia valokuvia ja saat arvokasta palautetta sekä opettajalta että myös muilta kurssilaisilta. Joka tapaamiskerran päätteeksi opettaja antaa sinulle kuvaustehtävän, jonka tuotoksen toimitat opettajalle taas ensi kerran tapaamista varten yhdessä katsottavaksi.
Kurssi toteutetaan Teams-kokousympäristössä tiistaisin 13.10.-10.11. klo 18-19.30.

Päivä ja kello: Ti: 18.00 – 19.30

Syyslukukausi: 13.10.2020 – 10.11.2020 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 12,00 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 13.10.
Loppuu:
tiistai 10.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/pori/course.php?l=fi&t=12174

Järjestäjä

Porin seudun kansalaisopisto
Puhelin:
02 621 5963
Sähköposti:
kansalaisopisto@pori.fi
Kotisivu:
https://www.pori.fi/kansalaisopisto
Skip to content