Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Vallaton vesiväri – akvarellimaalausta (verkkokurssi)

tiistai 6.10. - tiistai 3.11.

Vesivärimaalaustarvikkeita.

Akvarellin verkkokurssilla syvennytään viiden viikon ajan akvarellimaalauksen kiehtovaan maailmaan. Verkkokurssi on helppo tapa aloittaa uusi harrastus kotoa käsin! Kurssilla tutustutaan akvarellin ominaisuuksiin erilaisten maalaustehtävien kautta. Kurssille ovat tervetulleita kaikki akvarellimaalauksesta kiinnostuneet. Kurssin tehtävät sopivat sekä aloittelijoille että pitempään maalausta harrastaneille. Opetus toteutetaan etäopiskeluna. Ensimmäisellä kerralla käymme läpi kurssin sisällön, maalausmateriaalit ja ensimmäisen maalaustehtävän.

Et tarvitse harrastuksen aloittamiseen paljon materiaaleja, pieni akvarelliväripaletti, muutama eri kokoinen pensseli ja akvarellipaperia riittää hyvin. Kurssille osallistumiseen tarvitset internet-yhteyden lisäksi tietokoneen ja kameran tai älypuhelimen

Päivä ja kellonaika: Ti klo 18:00 – 19:30, 5 opetuskertaa

Kurssimaksu: 14 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
tiistai 6.10.
Loppuu:
tiistai 3.11.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, ,
Kotisivu:
https://kombi.pargas.fi/vara-kurser/visa/4182

Järjestäjä

Skärgårdens mbi Saariston kombi
Puhelin:
040 700 6915
Sähköposti:
kombi@pargas.fi
Kotisivu:
https://kombi.pargas.fi/
Skip to content