Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Online-Treffen-Deutschland-Finnland (verkkokurssi)

maanantai 21.9. - maanantai 30.11.

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.

Keskustellaan ajankohtaisista asioista, mahdollisista kulttuurieroista ja saksan kielestä saksalaisten kanssa. Opettaja on suomalainen.Taitotaso B1-B2.

Kurssipäivät ovat 21.9., 28.9., 19.10., 26.10., 9.11., 16.11., 23.11. ja 30.11.2020.

Saksalaissuomalaiset treffit verkkovälitteisesti! Saksalaiset ja suomalaiset keskustelevat maanantaisin molempien maiden ajankohtaisista asioista, mahdollisista kulttuurieroistamme sekä saksan kielestä. Kurssilaiset valitsevat kurssilla käsiteltävät keskusteluaiheet tarkemmin yhdessä. Päätavoitteena on päästä puhumaan saksaa! Käytössämme lisäksi Facebook-ryhmä, jonka kautta voimme pitää kontakteja yllä. Kurssin työkaluja ovat Jitsi-linkki tai isomman ryhmän kesken Skypen pikakokous-linkki (toimii selaimilla Chrome ja Microsoft Edge).

Die Deutschen und Finnen diskutierenmontags Aktuelles in den beiden Ländern, und gerade solche Themen, die die Teilnehmer selbst wählen. Das Hauptziel ist, möglichst viel Deutsch sprechen zu können. Dazu haben wir eine FB-Gruppe dadurch wir die Kontakte auch aufrechterhalten können.

Huom! Kurssille on mahdollista tulla kerran mukaan tutustumaan ilman kurssimaksua. Ota silloin yhteys ensin kurssisuunnittelijaan tuija@sastamalanopisto.fi

Opiskelijapalautetta:

“… Jokainen sai puhua riittävästi. Kun vertaa vaikka meidän normaaliin perjantain ryhmään toisessa opistossa, niin tässä oli paljon etuja siihen nähden:

– Ei tarvinnut lähteä mihinkään, ei siis mennyt aikaa siirtymiseen

– EI tarvinnut etsiä parkkipaikkaa

– Ei tarvinnut vaihtaa kotiasua muuhun, eikä säätä tarvinnut tarkkailla

– Intensiivisyys oli eri luokkaa kuin yli 20 hengen ryhmässä, vaikka sielläkin puhutaan ja tehdään tehtäviä paljon pareittain

Nämä Skype-istunnot olivat tämän koronakevään kohokohtia. Diese Gespräche sind zumindestens Höhepunkte in unserem langweiligen täglichen Leben. Vielen Dank fur das!”

“… Facebook on ollut hyvä yhteydenpitoväline, jossa ryhmän keskustelun suunta on edennyt kuin itsestään. Ryhmässä on “siitä vaan” jaettu tietoa ja tehty kokeiluja.”

 

Päivä ja kellonaika: Ma klo 11.30 – 12.30

Kurssimaksu: 26 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

Tiedot

Alkaa:
maanantai 21.9.
Loppuu:
maanantai 30.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/sastamala/course.php?l=fi&t=6893

Järjestäjä

Sastamalan opisto
Puhelin:
040 138 2034
Kotisivu:
https://sastamalanopisto.fi/
Skip to content