Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lakritsityöpaja (verkkokurssi)

tiistai 29.9.

Nainen vatkaa kananmunia läpinäkyvässä kulhossa.

Kurssi järjestetään etäopetuksena. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla tarkemmat tiedot lähempänä kurssipäivää. Tervetuloa työpajaan valmistamaan lakritsimakeisia itse opettajan johdolla. Oman lakritsitaikinan voi myös maustaa oman maun mukaan. Opettaja on vetänyt työpajaa kansalaisopistolla mutta myös lakritsifestivaaleilla Suomessa ja Tukholmassa, sekä Ylen aamu-tv:ssä.

Ennen kurssia opettaja lähettää ostoslistan ja listan tarvittavista työvälineista. Kurssi ei sisällä erikoisvälineistöä, vaan tavallisilla keittiövälineillä pärjää.

Päivä ja kellonaika: Ti klo 17:30-20:00

Kurssimaksu: 10 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
tiistai 29.9.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://kombi.pargas.fi/vara-kurser/visa/4185

Järjestäjä

Skärgårdens mbi Saariston kombi
Puhelin:
040 700 6915
Sähköposti:
kombi@pargas.fi
Kotisivu:
https://kombi.pargas.fi/
Skip to content