Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nykykreikka nyt – mistä puhutaan ja miten? (verkkoluento)

keskiviikko 2.9.

Lähikuva Kreikasta ja Ateenasta Euroopan kartalla.

Kreikan kielen historia on pitkä ja monimuotoinen. Antiikin Kreikan kielen opetus on nykypäivän kuuma peruna, joka jakaa kreikkalaisten opettajien, kielitieteilijöiden ja koululaisten vanhempien mielipiteitä siinä missä päivän politiikkakin. Englannin valta-asema erityisesti internetissä huolestuttaa. Pitääkö olla huolissaan greeklishistä?

Luento on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen ja sähköpostiosoite ovat välttämättömiä, jotta voimme lähettää osallistumislinkin ja tiedon mahdollisista muutoksista. Luento pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat luennolle yhtä aikaa omilta koneiltaan. Oppimisalusta on Zoom.

Ajankohta: Ke 02.09.2020 klo 17:30 – 19:00 (1 krt, 2 t)

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
keskiviikko 2.9.
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V200872

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content