Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nojatuolimatka kreikkalaisen musiikin maailmaan (verkkokurssi)

lauantai 24.10. - lauantai 5.12.

Piirretty mies laulaa.
Tutustumme kreikkalaiseen musiikkiin pintaa syvemmältä. Nautimme kreikkalaisen musiikin helmistä eri vuosikymmeniltä ja tutustumme eri musiikkityyleihin ja niiden taitajiin. Opettaja suomentaa laulujen sanat ja kertoo laulujen taustoista sekä historiasta. Kurssilla ei tarvita aiempia tietoja kreikan kielestä tai kulttuurista, vaan se sopii kaikille.
Opettaja lähettää kurssimateriaalin ja nettilinkit lauluihin sähköpostitse, joten varmistathan, että Opistolla on ajantasainen sähköpostiosoitteesi.

Opetus tapahtuu Teamsin kautta opettajajohtoisesti. Ohjeet ja kutsut Teams-tapaamisiin liittymiseen saat myös sähköpostitse. Mikäli viestejä ei näkyisi sähköpostisi Saapuneet-postilaatikossa opetusta edeltävänä päivänä, tarkistathan myös varalta sähköpostisi roskapostilaatikon.

Väline: Osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, oman sähköpostiosoitteen, kauiuttimilla varustetun tietokoneen/mobiililaitteen sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.
Oppimateriaali: Opettajan materiaali.
Ensimmäisellä kerralla mukaan: Opettajan lähettämät materiaalit, Opistolta saamasi Teams-ohjeet, muistiinpanovälineet.
Päivä ja kellonaika: la klo 11:00 – 12:30, yhteensä 4 tapaamiskertaa
Ilmoittautuminen alkaa opiston Ilmonet-sivuilla ma 10.08.2020 klo 13:00-
Kurssimaksu: 23 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
lauantai 24.10.
Loppuu:
lauantai 5.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201880

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content