Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Niska-hartiaseutu kuntoon (verkkokurssi)

maanantai 19.10. - perjantai 27.11.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Hoida ja ennaltaehkäise niska-hartiaseudun sekä selän jumeja tehokkaalla live verkko-opetuksen lyhytkurssilla. Harjoitteet ovat monipuolisesti verenkiertoa ja voimaa lisääviä jumppaharjoitteita, liikkuvuutta, rentoutta ja läsnäoloa vahvistavia keho-mieli-harjoitteita sekä keskivartaloharjoitteita, joita voit tehdä seisten tai istuen, halutessasi myös maaten. Älä anna periksi istumakulttuurin jumeille vaan hyppää mukaan yhteiseen hetkeen joka antaa virtaa loppupäivääsi! Taso 1-2 A-C, jokainen oman tilanteen mukaan.

Kurssi toteutetaan Teams- alustalla. Sähköpostiisi lähetettyä linkkiä klikkaamalla pääset suoraan mukaan live-opetukseen. Tarvitset käyttöösi tietokoneen / älylaitteen internetyhteydellä sekä kaulaliinan/huivin.

Päivä ja kello: Ma klo 14.50 – 15.10 Ke klo 14.50 – 15.10 Pe klo 14.50 – 15.10

Kurssimaksu: 30 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 19.10.
Loppuu:
perjantai 27.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kirkkonummi/course.php?l=fi&t=8647

Järjestäjä

Kirkkonummen kansalaisopisto
Puhelin:
040 126 9312
Sähköposti:
pia.bjorkenheim@kirkkonummi.fi
Kotisivu:
https://www.kirkkonummi.fi/kansalaisopisto
Skip to content