Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Näyttelijäntyön kurssi (verkkokurssi)

lauantai 19.9. - lauantai 26.9.

Paperista leikattuja ihmishahmoja piirissä.

Tiiviskurssi sinulle, joka olet kiinnostunut näyttelemisestä ja esiintymisestä.

Kahden lauantain mittainen verkkokurssi sinulle, jota näytteleminen houkuttaa. Kurssilla pääset harjoittelemaan, miten eläytyä rooliin, annettuun tilanteeseen ja roolihenkilön tunteisiin.

Kurssin tavoitteena on lisätä opiskelijan rohkeutta ja kykyä ilmaista itseään sekä kehittää herkkyyttä aistia, tuntea, kuvitella ja eläytyä näyttämöllisessä tilanteessa. Kurssi sopii näyttelemisestä ja esiintymisestä innostuneille ja se toteutetaan verkossa Zoom-sovellusta käyttäen. Tule mukaan seikkailuun koettelemaan verkko-opetuksen mahdollisuuksia ja löytämään itsestäsi uusia ulottuvuuksia.

Oppimateriaali: Katkelmia Anton Tshehovin joistakin näytelmistä.

Ensimmäisellä kerralla mukaan: Saat sähköpostilla etukäteen joitain katkelmia Tshehovin näytelmistä ja tarvitset niitä kurssin aikana.
Kurssi toteutetaan verkko-opetuksena Zoom-sovellusta käyttäen. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on internet, kamera ja mikrofoni. linkin Zoomiin sähköpostilla kurssia edeltävällä viikolla.

Päivä ja kellonaika: La klo 10:00 – 15:15, 2 opetuskertaa

Kurssimaksu: 28 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
lauantai 19.9.
Loppuu:
lauantai 26.9.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203194

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto