Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Monologin esittäminen (verkkokurssi)

torstai 10.9. - torstai 5.11.

Teatteriyleisö kuvattuna takaa päin salissa, jossa esirippu on kiinni.

Kurssi sinulle, joka haluat syventää ja rikastuttaa puheilmaisuasi. Tutkimme, kuinka syntyy vaikuttava ja koskettava puheilmaisu. Kokeilemme, millaista on puhua tekstiä erilaisten roolihahmojen kautta ja millaista taas on esittää monologia aivan omana itsenä. Etsimme erilaisia mahdolisuuksia, joita kameran ja mikrofonin kanssa työskenteleminen tuo mukanaan.Tule mukaan seikkailuun, jossa uudet mahdollisuudet odottavat löytäjäänsä! Kurssi sopii kaikille puheilmaisusta, esiintymisestä ja nettiryhmässä toimimisesta kiinnostuneille. Kurssi toteutetaan netissä Zoom-sovellusta käyttäen. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on internet, kamera ja mikrofoni.

Oppimateriaali: Monologitekstejä esim. näytelmistä. Myös muut kuin näytelmätekstit käyvät hyvin. Opettajalta saa myös tekstiehdotuksia.

Ensimmäisellä kerralla mukaan: Kärsivällisyyttä Zoomiin liittymisessä. Kurssin opettaja lähettää sähköpostilla tekstejä, joista valita mieleisensä harjoitusteksti tai voit itse etsiä sinulle mieleisen tekstin, jota harjoitella.

Lisätiedot: Kurssi toteutetaan netissä Zoom-sovellusta käyttäen. Saat linkin Zoomiin sähköpostissa. Jos on tarvetta, sinua opastetaan puhelimitse Zoomiin pääsyssä.

Päivä ja kellonaika: To klo 17:30 – 20:45, 8 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 49 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
torstai 5.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203150

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content