Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Monday Steps Zoom (verkkokurssi)

14.9.2020 - 19.4.2021

Kuulokkeet ja Englannin oppivihko.

Käytännönläheistä englantia sekä tilanneharjoituksia samanaikaisesti verkossa. Kirjan sanastoa ja aihepiirejä syvennetään opiskelijoiden tarpeen mukaan. Lisänä puhe- ja kuunteluharjoitukset sekä perusasioiden kertausta kuten lauserakenne. Oppikirja Steps into English 3, kpl 4-. Taitotaso 2-3. Ensimmäisellä kerralla pyritään järjestämään lähitapaaminen kuten mahdollisuuksien mukaan 2-3 muuta lähitapaamista vuoden aikana. Kurssille tarvitset tabletin tai tietokoneen, jossa mikrofoni, kaiutin ja mielellään kamera. Isoruutuinen älypuhelin käy myös. Lisätietoa sähköpostitse, joten muista antaa sähköposti ilmoittautuessa.

Päivä ja kellonaika: Ma: 18.30-20.00, koko lukuvuoden kurssi, syksyllä yhteensä 11 tapaamiskertaa, keväällä  yhteensä 13 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 55 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
19.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/pieksamaki/course.php?l=fi&t=9103

Järjestäjä

Pieksämäen seutuopisto
Puhelin:
044 588 2211
Sähköposti:
seutuopisto@pieksamaki.fi
Kotisivu:
https://seutuopisto.pieksamaki.fi/
Skip to content