Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Meditatiivinen Hathajooga Prana Vidya, taso 1A (verkkokurssi)

keskiviikko 5.8. - keskiviikko 25.11.

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.
Tietoista hengitystä, meditaatiota ja pehmeitä hathajooga-asentoja.

Keskity henkiseen harjoitukseen psykofyysisten harjoitusten, systemaattisen, tietoisen hengityksen (prana vidya) ja meditaation avulla. Tämän hathajoogan pehmeät asennot sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille, jotka kaipaavat rentoutumista ja haluavat työskennellä kehonsa kanssa erittäin turvallisella tavalla. Tämä jooga edistää hyvää unta ja mielialaa sekä tuo enemmän rentoutta arkipäivääsi. Se auttaa lievittämään masennusta ja stressiä.

Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa osaamista.
Kurssi kuuluu liikunta-auringon lohkoon: “Palautuminen ja elpyminen”.

Oppimisalustana käytetään Collaboratea. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Tarkemmat ohjeet saat kolme päivää ennen kurssin alkua sähköpostilla. Huolehdithan, että Ilmonetissa on voimassaoleva sähköpostiosoitteesi.

Jos ilmoittaudut 30.7. jälkeen, ota yhteyttä opistoon tyovaenopisto.liikunta@omnia.fi Muista merkitä viestiin mitä kurssia viestisi koskee.

16 opetuskertaa
Kurssimaksu: 74€
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 5.8.
Loppuu:
keskiviikko 25.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203118

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content