Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Matkailuespanja (verkkokurssi)

13.1.2021 - 3.2.2021

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Matkailijan sanastoa ja tilanteita, mm. ostoksilla, lääkärissä, tien kysyminen ja neuvominen, ongelmatilanteita. Opettaja lähettää kurssimateriaalin sähköpostilla. Opiskelija tarvitsee internet-yhteyden ja sähköpostiosoitteen, jonka antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssi toteutetaan Teams-ohjelmalla. Opiskelijan ei tarvitse asentaa Teamsia koneelleen eikä aiempaa kokemusta verkko-opiskelusta vaadita. Tervetuloa mukaan! Bienvenidos!

Opiskelumateriaali lähetetään sähköpostiin ennen tunteja ja sen voi halutessa tulostaa. Sähköposti pakollinen, sillä siihen tulee myös Teams-osallistumiskutsu.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 18.00 – 19.30, yhteensä 4 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 15 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
13.1.2021
Loppuu:
3.2.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/jarvipohjanmaa/course.php?l=fi&t=3510

Järjestäjä

Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto
Puhelin:
(06) 2412 2310
Sähköposti:
kansalaisopisto@alajarvi.fi
Kotisivu:
https://peda.net/alajarvi/jk
Skip to content