Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Manga (verkkokurssi)

lauantai 3.10. - sunnuntai 4.10.

Paperista leikattuja ihmishahmoja piirissä.

Manga on japaninkielinen ilmaisu sarjakuvalle. Japanilaisen sarjakuvan dramaattinen kuvakieli, tarinoiden moninaisuus ja kuvallisen kerronnan säännönmukaisuus tempaa lukijan mukaansa. Kurssilla opitaan piirtämään manga-tyylisiä hahmoja, tutustutaan erilaisiin hahmotyyppeihin ja niiden tyypillisiin piirteisiin, sekä mangan tarinankerronnalliseen ilmaisuun. Kurssille osallistujat luovat oman hahmon ja oppivat piirtämään sen asentoon, joka itsessään kertoo hahmosta tai tarinan tilanteesta. Kurssi sopii vasta-alkajille ja jo pidempään piirtäneille, mutta huomioon otettava haaste kurssilaisille on etäopiskeluvälineiden käyttö. Kotona työpöydälle tarvitaan nippu valkoista piirustus- tai kopiopaperia (A4) ja piirustusvälineet (lyijykynä, kumi, erilaisia tusseja ja/tai puuvärit). Myös viivoitin, harppi, sakset ja liimapuikko ovat piirtäjälle hyödyllisiä välineitä. Tärkeintä kurssille on tuoda mukanaan kokeilunhalua ja ripaus luovaa hulluutta.

Etäopetukseen tarvitaan verkkoyhteydessä oleva laite (tietokone, tabletti tai puhelin), jonka välityksellä opetukseen osallistutaan, maksuton Microsoft Teams -ohjelma valmiiksi asennettuna, sekä valmius audiovisuaaliseen yhteyteen. Osallistujille on tarjolla kurssiin liittyvää materiaalia erillisellä verkkosivulla.

Päivä ja kellonaika: La, su 3. ja 4.10.2020 klo 10.00 – 14.00

Kurssimaksu: 30 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
lauantai 3.10.
Loppuu:
sunnuntai 4.10.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/nurmijarvi/course.php?l=fi&t=10961

Järjestäjä

Nurmijärven Opisto
Puhelin:
040 938 1007
Sähköposti:
toimisto@nurmijarvenopisto.fi
Kotisivu:
https://nurmijarvenopisto.fi/
Skip to content