Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Mammajumppa (verkkokurssi)

maanantai 12.10. - maanantai 30.11.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Tervetuloa mukaan mammajumppaan. Livetunnille voit osallistua joka maanantain klo 12.00-13.00 tai tehdä harjoituksen milloin sinulle parhaiten sopii, jokainen tunti tallennetaan ja on kurssilaisten käytettävissä 7.12.2020 saakka.

Tunnilla tehdään koko kehon lihasvoimaharjoitteita oman kehon painolla tai yhdessä vauvan/lapsen kanssa. Lisäksi tunnilla harjoitellaan lantionpohjanlihaksia ja keskivartaloa tukevia harjoitteita. Tunnilla saat eri tasoisia vaihtoehtoja liikkeisiin. Voit lähteä mukaan, kun olet käynyt synnytyksen jälkeen jälkitarkastuksessa.

Tunnit pidetään Teams-live ohjelman kautta. Ennen ensimmäistä kertaa saat sähköpostiisi ohjeet, kuinka toimia. Jotta pääset tunneille, saat joka kerta viimeistään tuntia ennen tunnin alkua linkin sähköpostiisi, jolla pääset osallistumaan. Kotioloissa jumpatessa kiinnitä huomiota turvallisuuteen ja raivaa riittävästi tilaa. 8 kokoontumiskertaa, myös viikolla 43.

Päivä ja kello: Ma klo 12.00 – 13.00

Kurssimaksu: 37 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 12.10.
Loppuu:
maanantai 30.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/course.php?l=fi&t=14704

Järjestäjä

Vuolle Opisto
Puhelin:
08 555 4060
Sähköposti:
opisto@vuolleoulu.fi
Kotisivu:
https://vuolleoulu.fi/opisto/
Skip to content