Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maistuvaa ruokaa kasviproteiineista (verkkokurssi)

keskiviikko 12.8. - keskiviikko 19.8.

Kasvisruokaa ja yrttejä kulhossa.

Lähde oppimaan erilaisten kasviproteiinien käyttöä omasta kotikeittiöstäsi käsin!

Kasvisruoan lisääminen on tänä päivänä helppoa, kun kauppojen hyllyt notkuvat erilaisia kasvipohjaisia valmisteita. Tule ottamaan haltuun erilaisten kasviproteiinivalmisteiden käyttäminen ja löydä omat suosikkisi kotikeittiöösi!

Tällä kurssilla tutustumme kasviproteiinivalmisteisiin, joista valmistamme kasvipohjaisia herkkuja. Kurssilla saa vinkkejä mihin ruokiin erilaisia kasviproteiinivalmisteita kannattaa käyttää.

Ensimmäisellä opetuskerralla saat vinkkejä millaisiin ruokiin härkäpapupohjaiset ja kaurapohjaiset kasviproteiinivalmisteet soveltuvat parhaiten.

Toisella opetuskerralla harjoittelemme tofun marinointia ja käsittelyä lisäksi kokeilemme kuivattujen soijavalmisteiden, kuten soijafileiden ja soijarouheen käyttöä.

Kaikki kurssin ruoat ovat vegaanisia.

Kurssihinta: 21 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
keskiviikko 12.8.
Loppuu:
keskiviikko 19.8.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203261

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content