Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Maailman uskontojen tuntemus (verkkoluento)

sunnuntai 13.12.

Kansainvälistyvässä maailmassa on tärkeää ymmärtää toisten ihmisten uskontoa ja uskomuksia. Meillä on niistä kuitenkin usein hyvin pinnallinen kuva. Sen lisäksi me usein haemme enemmän uskonnoista eroja kuin yhtäläisyyksiä, joita niissä on paljonkin. Luennolla tutustutaan muihin yksijumalaisiin uskontoihin kuin kristinuskoon, kuten juutalaisuuteen, islamiin ja zarahoustralaisuuteen, mutta myös Aasian suuriin uskontoihin, kuten hindulaisuuteen ja buddhalaisuuteen. Luennolla pohditaan samalla uskontojen syntyä ja tehtävää ihmiskunnan osana.

Luento pidetään Kalliolassa, mutta sitä voi seurata myös etänä. Kerro ilmoittautuessasi, että osallistuverkkokurssiin, jotta saat osallistumisohjeet.

Päivä ja kellonaika: Su klo 10.00 – 13.00

Kurssimaksu: 15 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai 13.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/kalliola/course.php?l=fi&t=6444

Järjestäjä

Kalliolan kansalaisopisto
Puhelin:
010 279 5080
Sähköposti:
opisto@kalliola.fi
Kotisivu:
https://www.kalliola.fi/kansalaisopisto/
Skip to content