Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luovan kirjoittamisen perusteet (verkkokurssi)

maanantai 21.9. - maanantai 2.11.

Tyhjä vihko ja lyijykynä.

Tällä verkkokurssilla otamme tuntumaa luovan kirjoittamisen lajeihin ja menetelmiin. Aktivoimme mielikuvitusta, ammennamme omista kokemuksista ja inspiroidumme kirjallisuudesta. Etsimme yhdessä vahvuuksiamme kirjoittajina.

Kurssin pääpaino on matalan kynnyksen kirjoitusharjoituksissa ja keskusteluissa. Tapaamme kerran viikossa Zoom-verkkoyhteyden kautta. Lisäksi opettaja tekee harjoitustehtäviä Peda.net-verkkoalustalle. Osa kurssin aikana kirjoitetuista teksteistä jaetaan ryhmän kesken ja niistä keskustellaan rakentavassa hengessä. Teemme myös omaa kirjoittajuutta ja itselle parhaiten sopivien työskentelytapojen löytämistä tukevia harjoituksia.

Kurssille osallistumiseen riittää tavallinen tietokone tai tabletti internetyhteydellä ja sen peruskäyttötaidot. Lisäksi tarvitset kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofonin tai headsetin. Saat sähköpostiisi ohjeet Zoomin ja Peda.netin käyttöön noin viikkoa ennen kurssin alkua.

Kokoontumisajat: ma klo 18.00-20.30, 7 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 70 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi
Skip to content