Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Luovaa puuhaa lapsille 8-11 -vuotiaille (verkkokurssi)

lauantai 5.9. - lauantai 28.11.

Suomalainen postimerkki, jossa ihmisiä tanssimassa ja soittamassa kansallispuvuissa.

Mielikuvitusmatkoja, teatterileikkejä ja taideilmaisua sisältävä kurssi tuo lapselle kotiin kivan puuhasteluhetken valmiin materiaalipaketin muodossa kerran viikossa. Etäopiskelumateriaali toimitetaan tehtävästä riippuen kirjepostina tai sähköisessä muodossa, ja opetus tapahtuu opettajan tekemien videoklippien kautta. Tehtäväpaketit on rakennettu n. 4-7-vuotiaille tai 8-11-vuotiaille, eli osallistuja saa ikätasolleen sopivan materiaalin (Ikäsuositukset viitteellisiä). Vaikka tehtävät suunnitellaan ikäryhmien mukaan, on aikuisen tai isosisaruksen apu tarpeen tehtävien teossa, ja näin tarjoutuu myös kiva yhteinen hetki lapsen ja aikuisen kesken luovien puuhien parissa.

Esimerkki sirkusteemaisesta tunnista: Lapsi on saanut kotiin postitse askartelupohjat, joista rakentuu pieni pöytäsirkus: Paperinen sirkusteltta näyttämöksi, ja piirretyt sirkushahmot paperinukkeina. Lapsen tehtävänä on koota ja värittää teltta sekä hahmot, ja halutessaan tehdä uusia omia sirkushahmoja. Ennen askartelua katsotaan ohjaajan tekemä video, jossa opastetaan askarteluosio, sekä annetaan vinkkejä pöytäteatteriesityksen tekemiseen. Mukana on myös pikku tarina, jolla pääsee kivasti esityksen alkuun ennen kuin omat ideat alkavat lennellä.

Tuntipaketti sisältää myös toisen, toiminnallisen videopätkän, jonka kautta harjoitellaan pieniä sirkustemppuja tai joogataan eläinhahmoissa. Tehtävän suoritettua opettajalle voi lähettää kuvia valmiista lopputuloksesta tai vaikkapa pienen videopätkän esityksestä. Myös WhatsApp-puhelun kautta voi olla yhteydessä tunnin aikana niin halutessaan.

Päivä ja kello: La: 15.30 – 17.00
Syyslukukausi: 5.9.2020 – 28.11.2020 (24 oppituntia)
Kurssimaksu: 38,00 €
Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2020 12:30
Ilmoittaudu viimeistään: 24.8.2020 0:00

Huo
m! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

Järjestäjä

Revontuli-Opisto
Puhelin:
0400 356 433 / 0400 356 435
Sähköposti:
revontuliopisto@revontuliopisto.fi
Kotisivu:
https://www.revontuliopisto.fi/
Skip to content