Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Luova luonnoskirja (verkkokurssi)

perjantai 9.10. - perjantai 13.11.

Tyhjä vihko ja lyijykynä.
Haluaisitko tuoda kuvat ja värit osaksi arkeasi?
Luonnoskirjatyöskentely on luova ja hauska tapa harjoittaa kuvataidetta päivittäin tai viikoittain. Luonnoskirja voi olla värikäs kuvapäiväkirja, runsas kuvapankki tai vaikkapa tarinallinen kuvasarja.

Kurssilla tutustumme monipuolisesti ja mielikuvituksellisesti luonnoskirjan käyttöön. Työskentelemme erityisesti piirtämällä, mutta saat vinkkejä myös kollaasiin ja värien käytöstä luonnoskirjan sivuilla. Opit piirtämään luovalla otteella ja löytämään ympäriltäsi visuaalisesti kiinnostavia aiheita. Luonnoskirjasi sivuille voit tallentaa elettyä elämää, muistoja, tuntemuksia ja havaintoja. Valmiin luonnoskirjan äärelle voit palata myöhemmin hakiessasi ideoita tai halutessasi muistella menneitä hetkiä.

Neljän viikon kurssin aikana tutustumme erilaisiin välineisiin, lähtökohtiin, taiteilijoihin ja teemoihin luonnoskirjatyöskentelyssä. Saat paljon vinkkejä, henkilökohtaista ohjausta ja harjaannutat piirtämistäsi. Luonnoskirjan sivuilla on lupa kokeilla, leikitellä, tehdä virheitä, innostua ja onnistua!

Kurssi ei vaadi aiempaa osaamista, mukaan ovat tervetulleita aloittelijat sekä jo pidempään harrastaneet.

Kurssi sisältää kaksi yhteistä reaaliaikaista etäopetuskertaa Blackboard Collaboratessa: aloituksen ja lopetuksen. Näiden opetuskertojen välissä opetus ja opiskelu tapahtuu Moodle-oppimisalustalla. Saat jokaisena perjantaina viikon tehtävät ja opetusvideot katseltavaksesi Moodlessa. Moodlessa voit lukea tehtävänantoja, näyttää kuvia töistäsi, katsoa opetusvideoita, keskustella yhdessä kurssilaisten kanssa ja saat opettajalta henkilökohtaista ohjausta sekä palautetta etenemisestäsi.

Saat kolme päivää ennen kurssin alkua sähköpostiisi kirjeen, jossa ohjataan sinut Moodle-oppimisalustalle.
Ilmoittautuminen to 17.09.2020 klo 12:30 alkaen
Kurssitunnus: E203432
Väline: Luonnoskirja paksuhkosta paperista, joko ostettu tai itse tehty. Hyviä luonnoskirjoja löydät taidetarvikeliikkeistä. Erilaisia piirtimiä ja esim. akvarelli- tai guassivärit. Materiaaleista opastetaan tarkemmin ensimmäisellä opetuskerralla. Lisäksi tarvitset tietokoneen Chrome-selaimella sekä teostesi kuvaamiseen älypuhelimen tai digikameran.
Päivä ja kellonaika: Pe klo 13:00 – 14:30, yhteensä 5 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 29 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
perjantai 9.10.
Loppuu:
perjantai 13.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203432

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content