Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lukupiiri (verkkokurssi)

torstai 15.10. - torstai 10.12.

Avoin kirja ja taustalla kirjapino.

Tule tarinoiden äärelle! Mikä teos on puhutellut sinua? Mikä runo palaa mieleen aina uudestaan? Kurssilla luemme ja jaamme lukukokemuksia yhdessä. Kaunokirjallisuudella on terapoiva vaikutus, sen avulla voimme käsitellä omia tunteitamme, lisätä itsetuntemustamme ja hyvinvointiamme. Lukupiirissä keskustelemme kirjallisuuden herättämistä ajatuksista ohjaajan avulla ja opimme näin lisää itsestämme ja muista. Lisäksi pääsemme tutustumaan laajasti erilaiseen kaunokirjallisuuteen. Tule mukaan!

Kokoonnumme etänä Teamsissä joka toinen keskiviikko seuraavasti: 15.10., 29.10., 12.11., 26.11.ja 10.12. Tarvitset tietokoneen, puhelimen tai tabletin jossa nettiyhteys. Ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä – saat siihen osallistumislinkin kurssille viimeistään kurssipäivänä hyvissä ajoin ennen alkua.

Päivä ja kellonaika: To klo 17.30 – 19.00

Kurssimaksu: 32 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 15.10.
Loppuu:
torstai 10.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/course.php?l=fi&t=14695

Järjestäjä

Vuolle Opisto
Puhelin:
08 555 4060
Sähköposti:
opisto@vuolleoulu.fi
Kotisivu:
https://vuolleoulu.fi/opisto/
Skip to content