Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Lue ja kirjoita suomeksi 1 (verkkokurssi)

tiistai 1.9. - tiistai 29.9.

Suomalainen postimerkki, jossa ihmisiä tanssimassa ja soittamassa kansallispuvuissa.

Luemme suomenkielisiä asiatekstejä ja keskustelemme niistä kirjoittaen keskustelupalstalla. Aiheina opiskelussa ja työssä tarvittavat tekstit. Viikoittain uusi tehtävä. Kurssi toteutetaan verkko-opintoina ja verkko-oppimisympäristönä toimii Peda.net. Opettajan materiaali. Taitotaso A2-B1. Hinnasta vähennetty 15 € opintosetelialennus. Kurssimaksuun ei saa muita alennuksia.

LISÄTIETOJA: Opiskelija tarvitsee Internet-yhteyden, tietokoneen ja Peda.net-tunnukset. Etäopetus on verkon välityksellä reaaliaikaisesti tai eriaikaisesti järjestettyä opetusta. Jokainen etäopiskelija tarvitsee tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on selain ja nettiyhteys. Etäopiskelu vaatii osallistujalta oma-aloitteisuutta ja hyvää ajanhallintaa.

Kurssimaksu: 15 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
tiistai 1.9.
Loppuu:
tiistai 29.9.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kerava/course.php?l=fi&t=9417

Järjestäjä

Keravan opisto
Puhelin:
09 2949 2352
Sähköposti:
keravanopisto@kerava.fi
Kotisivu:
https://opisto.kerava.fi/