Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liikkujan kasvisruokaa (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - torstai 17.9.

Kasvisruokaa ja yrttejä kulhossa.

Lähde tutustumaan liikkujan kasvisruokavalioon kotikeittiöstäsi käsin!

Kurssilla tutustutaan aktiiviliikkujan kasvisruokavalion koostamiseen. Kurssi koostuu verkkoluennosta sekä ruoanlaittoillasta. Luennolla käydään läpi aktiiviliikkujan kasvisruokavalion perusteet ja jaetaan käytännöllisiä vinkkejä kasvisruokavalion koostamiseen.

Kurssi-iltana valmistetaan mm. täyttäviä salaatteja, jotka sopivat vaikka evääksi töihin sekä valmistamme myös ja maittavia ja täyttäviä pääruokia. Kurssin opettajana toimii Liikkujan kasvisruokaa-kirjan kirjoittaja, kotitalousopettaja, personal trainer, ravintovalmentaja ja pitkän linjan vegetaristi.

Osallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kotikeittiön työvälineet. Tarkemmat ohjeet saat noin 5 päivää ennen kurssin alkua s-postilla.

Päivä ja kellonaika: Ma ja to klo 10:00 – 11:30, 2 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 21 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
torstai 17.9.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203020

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content