Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Leväluhta – portti myytteihin ja mielikuvitukseen (verkkoluento)

keskiviikko 25.11.

Maksuton yleisöluento pidetään Teamsin välityksellä. Linkki luennolle lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille, ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Levähuhta trilogian kolmannessa luennossa kirjailija Marko Hautala valottaa tarinoiden ja mytologian merkitystä.  Leväluhta ei ole ainoastaan historiallinen kohde vaan myös tarinoiden lähde. Vaikka Leväluhdan täsmällistä merkitystä on vaikea määritellä jälkikäteen, kyseessä on täytynyt olla elämän yleismaailmallisiin perusasioihin kytkeytyvä paikka. Vertailukohtia on löydettävissä maailman mytologiasta ja uskontojen historiasta. Tästä syystä fiktio saattaa joskus tarjota selityksiä, jotka osuvat oikeaan.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 18.00 – 19.30

Syyslukukausi: 25.11.2020

Maksuton 

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
keskiviikko 25.11.
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/vaasa/course.php?l=fi&t=15195

Järjestäjä

Vaasa-opisto
Puhelin:
06 325 3496, 0400 868 110, 040 198 1261
Sähköposti:
opistot.laskutus@edu.vaasa.fi
Kotisivu:
https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/opistot/vaasa-opisto/
Skip to content