Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lempeää joogaa verkossa (verkkokurssi)

13.9.2020 - 18.4.2021

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.

Helppoja liikkeitä, jotka avaavat ja vahvistavat kehoasi lempeästi. Tällä joogatunnilla opetellaan kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa kehoa ja sen viestejä, ilman puskemista ja pusertamista. Opit ymmärtämään, mikä on hengityksen merkitys hyvinvoinnille! Jokainen tunti on erilainen, joten voit hyvin tehdä tunnin mihin vuorokauden aikaan tahansa. Välineinä käytetään mm. tyynyjä, vilttejä,sellaista, mitä kotoasi jo löytyy. Opetus tapahtuu YouTube-kanavalla. Live-tunnin jälkeen tunti siirretään Peda.net-ympäristön, jossa video on käytettävissä koko kurssin ajan. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen sekä internetyhteyden. Saat opettajalta kurssin alussa tarkat ohjeet sähköpostitse, joten muistathan antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä!

Päivä ja kellonaika: Su klo 09.00-10.15, koko lukuvuoden kurssi. Syksyllä yhteensä 12 tapaamiskertaa, keväällä yhteensä 13 tapaamiskertaa.

Verkkokurssi on alkanut syyskuussa, mutta sille voi ilmoittautua mukaan pitkin kautta. Tammikussa ilmoittautuessa maksuksi jää vain kevään osuus.

Kurssimaksu: 74 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

 

Tiedot

Alkaa:
sunnuntai 13.9.
Loppuu:
18.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/wellamo-opisto/course.php?l=fi&t=25302

Järjestäjä

Wellamo-opisto
Skip to content