Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lempeä Jooga -tallennekurssi (verkkokurssi)

7.9.2020 - 19.4.2021

Neljä henkilöä venyttelee seisten joogatunnilla ohjaajan avustamana.

Tällä kurssilla teemme kehoa helliviä harjoitteita. Verkkaiseen tahtiin tehtävät harjoitteet vetristävät ja avaavat kehon “solmukohtia”. Kehoa vahvistavat ja venyttävät harjoitteet tehdään hengityksen tahtiin ja kehon tuntemuksia kuunnellen. Kurssilla tehtävät hengitys- ja keskittymisharjoitukset auttavat rauhoittamaan autonomista hermostoa.

Kurssin ohjaaja on RYT-200-sertifioitu joogaopettaja. Kurssi toteutuu etäopetuksena. Linkki 60 min kestävään tallenteeseen lähetetään sähköpostitse maanantaisin ja niiden katsomiseen tarvitset toimivan internetyhteyden ja esim älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin. Ensimmäisen viikon (36) tallenne lähetetään viikolla 37.Tallenteita voi hyödyntää koko kurssin ajan. Muistathan kuitenkin, että tallenteiden jakaminen, kopiointi tai julkaiseminen on ehdottomasti kiellettyä ilman opettajan lupaa. Tarkistathan ilmoittautumisen yhteydessä, että sähköpostisi on kirjoitettu oikein. Kurssin aikana opettajalta voi kysyä tarvittaessa henkilökohtaista neuvontaa sähköpostin kautta.

Kurssi toteutuu etäopetuksena. Linkki tallenteeseen lähetetään sähköpostitse maanantaisin ja niiden katsomiseen tarvitset esim älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin. Tallenteita voi hyödyntää koko kurssin ajan. Muistathan kuitenkin, että tallenteiden jakaminen, kopiointi tai julkaiseminen on ehdottomasti kiellettyä ilman opettajan lupaa. Tarkistathan ilmoittautumisen yhteydessä, että sähköpostisi on kirjoitettu oikein. Kurssin aikana opettajalta voi kysyä  tarvittaessa henkilökohtaista neuvontaa sähköpostin kautta.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 20.00 – 21.00

Kurssimaksu: 73 €

Erämaksumahdollisuudet:
Lukukausierät:
Syksy: 36,50 €
Kevät: 36,50 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
19.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/hamina/course.php?l=fi&t=1736

Järjestäjä

Haminan kansalaisopisto
Puhelin:
040 199 1234
Kotisivu:
https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/haminankansalaisopisto/
Skip to content