Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Leivotaan jouluksi terveellisemmin – verkko-opetus (verkkokurssi)

keskiviikko 16.12.

Nainen vatkaa kananmunia läpinäkyvässä kulhossa.
Lähde leipomaan jouluksi herkkuja ilman lisättyä sokeria omasta kotikeittiöstäsi käsin!
Joulussa tuoksuu kaneli, kardemumma, vanilja ja appelsiini. Leivotaan yhdessä joululeivonnaisia, joista osan voit antaa vaikka lahjaksi. Ohjeissa ei ole käytetty lisättyä sokeria, makeutta leivonnaisiin tuovat kuivatut ja tuoreet hedelmät.

Kurssilla valmistetaan ihania jouluisia herkkuja, kuten mini-taatelikakkuja, jouluista vuokaleipää, siemennäkkileipää ja piparinmakuisia pähkinäpalleroita. Vähennä joulustressiä ja valmista osa jouluherkuista ennakkoon!

Väline: Liveopetus järjestetään collaborate-verkkohuoneessa. Osallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kotikeittiön työvälineet.
Tarkemmat ohjeet saat noin 5 päivää ennen kurssin alkua s-postilla. Huolehdithan, että Ilmonetissa on voimassaoleva s-postiosoitteesi. Hanki ruokatarvikkeet sekä tutustu resepteihin etukäteen. Ruokatarvikkeet maksavat noin 25-30€. Jos liityt kurssille alle 5 päivää kurssin alkamisesta laita sähköpostia osoitteeseen tyovaenopisto.kotitalous@omnia.fi niin saat ruokaohjeet ja ostoslistan paluuviestinä.
Päivä ja kellonaika: Ke 16.12.2020 klo 17:00 – 20:15
Kurssimaksu: 14 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
keskiviikko 16.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203082

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content