Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Learn and Practice Online (verkkokurssi)

8.9.2020 - 6.4.2021

Kuulokkeet ja Englannin oppivihko.

Kertaamme netissä englannin lukion kielioppia, johon opettaja lisää monenlaisia tehtäviä. Grammar Capital -kielioppi selittää asiat oivallisesti ja kaikkeen muuhunkin materiaaliin on myös ratkaisut. Sanasto on yleisenglantia, mutta opimme myös työelämän englantia. Jos haluat suorittaa kurssin nopeammin, esim. syksyn aikana, otathan yhteyttä opettajaan. Voit valita mieleisesi kahdesta vaihtoehdosta:

Vaihtoehto A: Kielioppia ja sen harjoituksia, teksti- ja kuuntelutehtäviä. Harjoittelemme myös lauseiden muodostusta tai pieneitä esseitä, joihin halutessasi saat opettajalta palautteen. Vaihtoehto B: Kuten Vaihtoehto A, mutta ilman kuuntelutehtäviä. Toteutetaan yhteistyössä Paimion opiston ja Raisio-opiston kanssa.

Taitotaso: B2-C1

Materiaalitilaus: Saat sähköpostiisi linkin, e-Oppi/Miika Sjöman. Hinta 39,80 € sis. molemmat materiaalit.

Vapaaehtoinen aloitustapaaminen Naantalin opistolla  8.9. klo 17.15-18.45, johon ilmoittaudutaan opettajalle: jsaari.allendo@gmail.com Tapaamisessa tutustumme Peda.net verkko-oppimisympäristöön ja kurssimateriaaliin. Oma tietokone mukaan!

Kertaamme englannin kielioppia, tutkimme lauseenjäseniä ja lauseenmuodostusta. Aloitamme lauserakenteella ja verbeillä ja jatkamme substantiiveilla. Oppimateriaali on täysin itseohjaavaa: Grammar Capital -kielioppi esittää asiat selvästi ja kurssin tehtäviin on annettu vastaukset. Luemme myös tekstejä ja teemme niihin liittyviä harjoituksia. Harjoittelemme muodostamaan lauseita ja kirjoittamaan pieniä esseitä, joista opettaja antaa palautteen. Kirjoittaminen, eli kielen tuottaminen, on syväprosessointia ja paras tapa oppia. Tämä auttaa myös puheen tuottamisessa. Voit itse valita, teetkö lauseita vai pieniä esseitä. Voimme olla myös puheyhteydessä esim. Skype tai Zoom -ohjelmilla sovittuina aikoina.

Päivä ja kellonaika: Ti klo 17.15 – 18.45, koko lukuvuoden kurssi (24 oppituntia lukukaudessa)

Kurssimaksu: 60 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
tiistai 8.9.
Loppuu:
6.4.2021
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/naantali/course.php?l=fi&t=3821

Järjestäjä

Naantalin opisto
Puhelin:
02 4345 307
Sähköposti:
paula.neuvonen@naantali.fi
Kotisivu:
https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/naantalin-opisto
Skip to content