Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lavis-lavatanssijumppa senioreille, taso 1 A (verkkokurssi)

keskiviikko 9.9. - keskiviikko 9.12.

Seniori-ikäisiä ihmisiä jumppaamassa käsipainot kädessä.
Iloa ja hikeä liikkumalla lavatanssin askelin – kotona!
Helppoa, hikistä ja hauskaa soolotanssia suomalaisen lavatanssimusiikin tahtiin! Tunnilla soi mm. tango, valssi, humppa, salsa, chacha, polkka, rumba, foxtrot ja rock. Paria et tarvitse, mutta hikipyyhe ja juomapullo ovat oivat kaverit tälle tunnille!

“Lavis” on suomalainen lisensoitu ryhmäliikuntakonsepti.

Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa osaamista.

Väline: Juomapullo ja pyyhe.Liikunnan verkko-opetuksessa tarvitset tilaa liikkumiseen, jumppamaton kehonhuoltotunneille ja kurssin mukaan mahdollisesti muita välineitä. Opettaja tiedottaa lisää.
Lisätiedot: Oppimisalustana käytetään Blackboard Collaboratea. Pääset mukaan kurssille linkin kautta, joka lähetetään spostiisi ennen kurssin alkua. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Jos ilmoittaudut mukaan 7.9 jälkeen, niin ota yhteyttä asiakaspalvelukeskukseen.
Päivä ja kellonaika: Ke klo 11:00 – 12:00,  yhteensä 13 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 32 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
keskiviikko 9.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203334

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content