Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lapsen ja isovanhemman yhteinen taidekurssi (verkkokurssi)

lauantai 5.9. - lauantai 19.9.

Vesivärimaalaustarvikkeita.

Tervetuloa lapsen ja isovanhemman yhteiselle taidekurssille, jossa piirretään väriliiduilla, maalataan ja leikitään. Kurssi toimii paikkana lapsen ja isovanhemman kohtaamiselle luovan tekemisen ja mukavan yhdessäolon merkeissä. Kurssi on suunnattu kouluikäisille lapsille ja heidän läheisille. Kokemusta aikaisemmasta kuvallisesta työskentelystä ei tarvita.

Osallistujat kokoontuvat ja tapaavat toisensa videoyhteyden välityksellä. Kurssilla opitaan vesivärin kuiva- ja märkätekniikat, pintavaikutelman luominen, värien sekoittaminen ja varjostamisen periaatteet.

Maalausvälineiden lisäksi tarvitset sähköpostiosoitteen, tietokoneen, puhelimen tai läppärin internetyhteydellä. Kurssi toteutetaan video-opetuksena Zoom-työkalun välityksellä, jonne kirjaudutaan sähköpostilinkin kautta. Zoomin käyttö ei edellytä erillisen ohjelman lataamista. Osallistujille lähetetään toimintaohjeet oppimisalustalle liittymisestä sähköpostitse ennen kurssin alkua ja opettaja neuvoo tarvittaessa kurssille kirjautumisessa.

Huom. Hinta sisältää isovanhemman ja lapsen osallistumisen. Ilmoittautuminen aikuisen nimellä.

Kurssimaksu:  54 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
lauantai 5.9.
Loppuu:
lauantai 19.9.
kurssi/luentoluokat:
, ,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202160

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content