Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lakritsityöpaja (verkkokurssi)

perjantai 13.11.

Nainen vatkaa kananmunia läpinäkyvässä kulhossa.
Kurssi järjestetään etäopetuksena. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla tarkemmat tiedot lähempänä kurssipäivää. Tervetuloa työpajaan valmistamaan lakritsimakeisia itse opettajan johdolla. Oman lakritsitaikinan voi myös maustaa oman maun mukaan. Opettaja on vetänyt työpajaa myös lakritsifestivaaleilla Suomessa ja Tukholmassa, sekä Ylen aamu-tv:ssä
Ennen kurssia opettaja lähettää ostoslistan ja listan tarvittavista työvälineista. Kurssi ei sisällä erikoisvälineistöä, vaan tavallisilla keittiövälineillä pärjää.
Päivä ja kellonaika: pe 13.11.2020 klo 17:00 – 18:45
Ilmoittautuminen avautuu opiston Ilmonet-sivuilla ti 11.08.2020 klo 13:00-
Kurssimaksu: 10 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
perjantai 13.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202035

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content