Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

La dolce vita (verkkokurssi)

2.9.2020 - 7.4.2021

Taka-alalla italialainen rannikkokaupunki, kuvan etuosassa kasveja.

Kielitaitoa aktivoiva italian kurssi, jonka tavoitteena on kehittää kurssilaisten keskustelutaitoja sekä Italian kulttuurin ja tapojen ymmärrystä. Kurssi sisältää kieliopin kertausta, keskusteluja, italialaisiin tapoihin ja kulttuuriin, kuten esimerkiksi musiikkiin, elokuviin, ruokakulttuuriin, arkkitehtuuriin, muotiin sekä Italiaan perehtymistä. Käytetään monia erilaisia opetusmenetelmiä ja samalla rohkaistaan opiskelijoita parantamaan kielitaitoaan. Kurssi toteutetaan kokonaan etäopetuksena. Taitotaso B1.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 17.15 – 18.45, koko lukuvuoden kurssi, syksyllä yhteensä 14 tapaamiskertaa, keväällä yhteensä 12 tapaamiskertaa.

Kurssimaksu: 72 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 2.9.
Loppuu:
7.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kaukametsa/course.php?l=fi&t=6993

Järjestäjä

Kaukametsän opisto
Puhelin:
044 710 0214, 044 710 0052
Sähköposti:
kaukametsa.opisto@kajaani.fi
Kotisivu:
http://www.kajaani.fi/fi/palveluopas/kulttuuri/kongressi-ja-kulttuurikeskus-kaukametsa-koskikatu-2-4/kaukametsan-opisto
Skip to content