Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuvasta ryijy (verkkokurssi)

maanantai 31.8. - maanantai 23.11.

Lähikuva neuloksesta.

Valokuvia on helppo ottaa ja kuvia tulee otettua myös paljon. Joskus olet saattanut mielessäsi ajatella, että joku kuvasi sopisi vaikkapa ryijyksi. Tällä verkkokurssilla opit helposti muuntamaan kuvan ryijyn malliksi. Samalla tavalla myös oman piirroksesi tai maalauksesi voi muuntaa ryijyn malliksi. Tämän jälkeen pääset ompelemaan ryijyäsi. Tavoitteena on, että syksyn aikana saat ryijysi ommeltua.

Kurssille voit osallistua oman aikataulusi mukaan syyslukukauden aikana. Ilmoittauduttuasi ja maksettuasi kurssin, saat viikon sisällä sähköpostiisi linkin, jolla verkkokurssin sivut aukeavat. Henkilökohtaista neuvontaa saat opettajalta maanantaisin klo 15-17 tai viesteillä 31.8-23.11. Tarkemmat ohjeet yhteydenottoihin verkkokurssin sivuilla.

Päivä ja kello: Ma: 15.00 – 17.00
Syyslukukausi: 31.8.2020 – 23.11.2020
Kurssimaksu: 40,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 5.8.2020 9:00

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 31.8.
Loppuu:
maanantai 23.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/mantsalanopisto/course.php?l=fi&t=5426

Järjestäjä

Mäntsälän kansalaisopisto
Puhelin:
040 314 5371
Sähköposti:
kansalaisopisto@mantsala.fi
Kotisivu:
http://www.mantsalanopisto.fi/
Skip to content