Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuntotanssi senioreille, taso 1A, verkko-opetus (verkkokurssi)

maanantai 7.9. - maanantai 7.12.

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.
Hauskaa ja vauhdikasta tanssiliikuntaa mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Huom.verkko-opetus.
Helpot askeleet opetellaan suoraan musiikkiin. Tanssityylit vaihtelevat laidasta laitaan. Lopuksi lyhyt lihaskunto-osuus ja venytykset. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa osaamista.

Väline: Oppimisalustana käytetään Blackboard Collaboratea. Pääset mukaan kurssille linkin kautta, joka lähetetään spostiisi ennen kurssin alkua. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Liikunnan verkko-opetuksessa tarvitset tilaa liikkumiseen, jumppamaton kehonhuoltotunneille ja kurssin mukaan mahdollisesti muita välineitä. Opettaja tiedottaa lisää.
Ohjeet ja linkin verkko-opetukseen saat 3 päivää ennen kurssin alkua.
Päivä ja kellonaika: Ma klo 09:00 – 10:00, yhteensä 12 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 31 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E202264

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content