Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuntojumppa kotona senioreille, taso 2A (verkkokurssi)

maanantai 17.8. - maanantai 7.12.

Seniori-ikäisiä ihmisiä jumppaamassa käsipainot kädessä.

Maanataiaamupäivän aktiivinen tunti. Elinvoimaa ja toimintakykyä lihasvoima jumpalla kotona!

Ota digiloikka harrastamisessa ja osallistu liikuntaharrastukseen kotona!

Lihasten merkitys toimintakyvyn ja elämänlaadun edistäjänä on tärkeä. Tällä kurssilla harjoitamme lihasten voimaa ja kestävyyttä.
Monipuolista ja tehokasta kotijumppaa. Kurssin harjoitteet ovat helppoja, mutta kuormittavia. Harjoittelemme myös lattiatasossa. Tarvitset muutaman neliön tilaa, jumppa-alustan ja tukevan tuolin lähelle. Lisäksi yhden suht painavan painon (myös iso kirja käy painoksi) ja käsipainot tai esim täytetyt juomapullot lisäpainoiksi.Ensimmäinen kurssikerta käytetään opastukseen.

Taso 2A: Kurssi on fyysisesti keskitasoa, sopii peruskuntoisille. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa kokemusta lajista.

Osallistumiseen tarvitset nettiyhtyden, tietokoneen / tabletin / älypuhelimen. Verkko-opetuksen alusta on Blackboard Collaborate ja kurssille liitytään nettilinkin avulla. Et tarvitse kirjautumisia, rekisteröitymisiä tai tilejä mihinkään palveluun. Tarkat ohjeet verkko-opetukseen ja linkin liittymiseen saat viimeistään 2 päivää ennen opetuksen alkua.

Alkaa: Ma 17.08.2020 klo 10:30 – 11:30
Päättyy: Ma 07.12.2020 (16 krt, 21 t)

Kurssimaksu: 37 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 17.8.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203000
Skip to content